amiga@e-amiga.com
+386 (0)41 698 410
vsak delavnik: 8:00-18:00
petek: 8:00 - 13:00

O NAS

Kdo smo?

Smo majhen in ambiciozen ženski kolektiv. Samostojnim podjetnikom, družbam, zavodom in društvom smo sopotnica v poslu – skrbno obdelujemo podatke, informiramo in svetujemo. Naša skrb je vaša varnost. Z veliko odgovornostjo se lotevamo svojega dela. Pomembna nam je strokovnost. Verjamemo v moč poštenega poslovanja. Poslovna etika nas zavezuje, da delamo v skladu s standardi stroke in da skrbno varujemo vašo poslovno zasebnost. Naša cena je zelo ugodna. Gotovo imate izkušnjo, da kar je poceni, lahko zelo drago stane. Hkrati tisto kar se drago prodaja ni vedno najbolj primerno. Mi stojimo v zlati sredini – nismo najcenejši, niti najdražji, smo pa gotovo najboljši izplen med ceno in kvaliteto. Naši paketi vsebujejo mnogo storitev brez dodatnih zaračunavanj. Izberete lahko takšnega, ki bo povsem po vaši meri – kot dobro krojena obleka – samo za vas.

Vizija

Naša vizija je stabilna pot navzgor, sledenje novostim, trdna vera vase in ugled v poslovnem okolju. Naše vrline so hitrost in odzivnost. Gradimo dobre medsebojne odnose in spoštujemo voljo naših strank. Želimo biti pomemben del zgodbe o uspehu naših naročnikov. Morda lažje razložimo, kaj ne želimo biti. Nikoli ne bomo veliko in neosebno podjetje. Nikoli ne bomo nakupni center, temveč prijazen in srčen mali butik. Amiga je najboljša prijateljica in sopotnica v poslu.

Kje nas najdete?

Najdete nas v Šoštanju, na Kajuhovi 5. Smo v provinci malega industrijskega mesta, pa vendar sežemo od Maribora pa vse do Kopra – po celotni Sloveniji.

Delovni čas

Imamo urejen in širok odpiralni čas, hkrati smo prek spleta na voljo ob vsakem času in od
kjerkoli – štiriindvajset ur na dan.
Obratovalni čas naše pisarne je vsak delovni dan od 8. do 17. ure, le ob petkih končamo
ob 13.uri. 
Če bo potrebno, bomo v najkrajšem možnem času tudi pri vas – na licu mesta.

Naša zgodovina

Nastanek podjetja sega v oktober 1993. Najprej je bil mali s.p. – zgolj v eni osebi in z imenom AMIGA – španskim imenom, ki v prevodu pomeni “prijateljica”. Z enakim imenom in poslanstvom je podjetje zgled iskalo pri prvem osebnem računalniku iz osemdesetih let, ki je bil po žensko dober in vsestransko uporaben. Začetek je bil v domačem stanovanju – s skromno opremo in prvimi strankami, zbranih predvsem iz kroga prijateljev in znancev ter  z veliko mero poguma in vero vase. Iz leta v leto je ekipa rasla, se kar naprej selila v večje prostore in širila krog sodelavcev, natančneje sodelavk. Vselej smo želeli nekaj več, nekam dlje in drugače od drugih. Spoznali smo, da se z računovodstvom povezuje mnogo sorodnih storitev, ki jih malo podjetništvo potrebuje. Ta zaznava je korojila in širila našo ponudbo. Danes smo osemčlanski kolektiv, občasno okrepljen še s kakšno dodatno pomočjo.  Smo mešanica mladostne zagnanosti in preverjenih izkušenj, ženske trme, zagnanost in intuicije, predvsem pa srčnosti in prijaznosti. Redna skrb za prek sto stalnih strank nas uvršča med petdeset vodilnih računovodskih servisov v državi. S ponosom gledamo na svojo prehojeno pot. Praznovali smo dvajsetletnico obstoja in praznovali smo jo odmevno.

Računovodstvo
Poslovno svetovanje
Izobraževanje
E - računovodstvo
Svetovalnica

Naši dosežki

  • Leta 2008 je bil naši direktorici podeljen naziv računovodja leta.
  • Imamo certifikat za davčno svetovanje, dovoljenje za izvajanje za izvajanje učne prakse srednješolcev in študentov, strokovni izpit zavoda za zaposlovanje za kadrovsko dejavnost.
  • Najmanj šesta stopnja izobrazbe in mnoga dodatna usposabljanja so standard naše kadrovske ekipe.