vsak delavnik: 8.00 - 16.00; petek: 8.00 - 13.00
amiga@e-amiga.com
041 698 410 ali 03 89 11 720

O Nas

Vizija

Naša vizija je stalna pot navzgor in v trdni navezi z znanjem in najboljšo tehnologijo. Gradimo dobre medsebojne odnose in ugled v poslovnem okolju. Zelo spoštujemo voljo naših strank. Smo pomemben del njihove zgodbe o uspehu. Prisežemo : “ Nikoli, res nikoli, ne bomo velik in brezoseben računovodski servis. Mi bomo vselej mali servis z veliko srčnostjo!

Kdo smo?

Smo majhen in ambiciozen ženski kolektiv. Naš svet je malo in srednje podjetništvo – tisto, ki išče zunanje računovodske rešitve. Z veliko odgovornostjo se lotevamo svojega dela. Odlikujeta nas strokovnost in velika prijaznost. Poslovna etika nas zavezuje, da skrbno upoštevamo standarde stroke in varujemo poslovno zasebnost naših strank. S ceno stojimo v zlati sredini – nismo niti najdražji, niti najcenejši – z gotovostjo pa trdimo, da smo najboljša izbira med ceno in kvaliteto. Svetujemo in pomagamo tam, kjer se mnogi ustavijo.

Kje nas najdete?

Najdete nas v Šoštanju, na Kajuhovi 5. Smo v provinci malega industrijskega mesta, pa vendar sežemo od Maribora pa vse do Kopra – po celotni Sloveniji.

Delovni čas

Obratovalni čas naše pisarne, vsak delavnik od 8. do 16. ure, le ob petkih končamo ob 13. uri.

Preko spleta ali pri vas

Preko spleta smo vam na voljo ob vsakem času in od kjerkoli – 24 ur na dan. Po potrebi, bomo v najkrajšem možnem času tudi pri vas – na licu mesta.

Naša zgodovina

Nastanek podjetja sega v oktober 1993. Bil je to mali s.p. v eni osebi in z imenom Amiga, kar v španščini pomeni prijateljica. S tem poimenovanjem smo zgled iskali pri osebnem računalniku iz osemdesetih let, ki je bil po žensko dober in vsestransko uporaben. Začetek je bil v domačem stanovanju, s skromno opremo ter prvimi strankami zbranimi predvsem iz kroga znancev in prijateljev, ki so verjeli, da kar se Tanja Goljar loti, naredi dobro in temeljito. Postopno smo rasli in krog simpatičnih sodelavk se je večal in se kar naprej selil v večje prostore. Vselej smo želeli nekaj več, nekam dlje in drugače od drugih. Spoznali smo, da se z računovodstvom povezuje mnogo sorodnih storitev, ki jih malo podjetništvo potrebuje. Ta zaznava je krojila in širila našo ponudbo. Danes smo živahna skupinica sodelavk, mešanica mladostne zagnanosti in bogatih izkušenj, ter ženske trme in intuicije. Uvrščamo se med petdeset vodilnih računovodskih servisov v državi. S ponosom gledamo na svojo prehojeno pot in odmevno praznujemo naše obletnice.

Računovodstvo
Poslovno svetovanje
E - računovodstvo
Svetovalnica

Naši dosežki

  • Leta 2008 je bil naši direktorici podeljen naziv Računovodja leta.
  • Leta 2010 smo eni prvih prešli na brezpaprno e-računovodstvo.
  • Imamo certifikat za davčno svetovanje, dovoljenje za izvajanje učne prakse srednješolcev in študentov, strokovni izpit Zavoda za zaposlovanje za kadrovsko dejavnost.
  • Visoka stopnja izobrazbe in mnoga dodatna usposabljanja so standard naše kadrovske ekipe.
  • Leta 2016 smo se preselili v svoje prostore, ki nam nudijo odlične pogoje za delo.
  • Med prvimi smo prešli na brezpapirno poslovanje. Danes se z isto vnemo lotevamo digitalizacije poslovanja. Sledimo sodobnim tokovom.