vsak delavnik: 8.00 - 16.00; petek: 8.00 - 13.00
amiga@e-amiga.com
041 698 410 ali 03 89 11 720

Svetovalnica

Svetovalnica

Na splet po nasvet.

Ponujamo vam svetovanja iz področja pravnih vprašanj in kadrovskih vprašanj, financ ter varstva pri delu.

Pravna vprašanja

V poslu smo marsikdaj v zadregi, ali ravnamo pravilno in zakonito. Potrebno je sestaviti dokument, pregledati pogodbo, napisati pritožbo, rešiti še marsikatero stvar. Dvajset let izkušenj v poslu imamo. Skupaj lahko poiščemo praktične in domiselne rešitve.

Kadrovska operativa

Za vas lahko upravljamo celotno administracijo na kadrovskem področju. Pravna in administrativna urejenost vas ne bosta več skrbeli. Zagotovite si cenovno ugodno upravljanje kadrovskega področja kar prek spleta.

Zdrave finance

Kadar plačila zamujajo smo lahko vaši rešitelji. Ukrepati je potrebno hitro in učinkovito. Klicali in terjali bomo vaše dolžnike, pripravili opomine, izračunali obresti ter poskrbeli za zavarovanje vaših terjatev. Izvršilni postopek lahko z našo pomočjo izvedete le v nekaj korakih in v kontaktu prek spleta.

Varstvo pri delu

Obveznost vsakega delodajalca je izdati in sprejeti Izjavo o varnosti z oceno tveganja ter zagotoviti usposabljanje za varstvo pri delu (izpit). Oboje lahko pridobite z našo pomočjo prek spletnega naročila. Tudi tu sodelujemo z zunanjim strokovnjakom z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju.